Покъртителната история на наше златно дете разтресе мрежата и предизвика нова вълна на недоволство срещу министерските "куфари"

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
09:31 / 14.07.2018
14591
В социалните мрежи се разпространява покъртителната история на наше златно момиче, което въпреки всички пречки и трудности в живота, представя гордо България, научи Plovdiv24.bg. България обаче й пречи да го прави. Ето и целия разказ:

Яна Копчева е на 17г. от гр. Плевен. В рамките на една година тя загубва сестра си и майка си , но остава здраво стъпила на земята и продължва да се бори с живота. След като на няколко пъти прави поправка на националния рекорд за девойки младша възраст в дисциплината тласкане на гюле и покриване на международна квота за участие на европейско първенство под 18г , от Българска федерация лека атлетика и заявяват, че не е покрила измисления от тях норматив с няколко сантиметра и няма да я пратят на европейското първенство , освен ако не си плати сама разноските ( самолетни билети, спане , храна , джобни ).

Яна заминава за Унгария , където се провежда първенството с помощта на клуба за който се състезава ( Локомотив Русе ) , сама и без треньорът и Атанаска Ангелова. Влиза във финала на тласкане на гюле и става 9-та в Европа и се сдобива с право на участие на младежките олимпийски игри в Аржентина през октомври месец тази година.

Яна е боец и успехите тепърва и предстоят , но кажете ми как от парите на данъкоплатеца могат да се купуват самолетни билети за по 8-9хил. лв , за разни министерски “куфари" , а няма пари да изпращаме талантливите си деца на международни състезания , за да прославят България ?


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).