Пак столични спекулации на гърба на Ботев Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (19)
14:47 / 09.07.2018
10785
Ръководството на Левски ще намери изключително трудно солиден съперник от чужбина за юбилейния мач за Гунди. Първо, защото има много малко време за търсене, второ - отборите вече са си направили програмата и трудно биха я нарушили. Вероятно "сините" в крайна сметка ще се прицелят в някой роден отбор, защото иначе цялото тържество ще пропадне. Според "Меридиан мач", най-логично изглежда Левски се изправи срещу другия тим, в който е играл Гунди - Ботев (Пд).

Plovdiv24.bg се свърза с "жълто-черните", за да разбере повече подробности за този вариант. От клуба признаха, че никой не ги е търсил с подобно предложение и категорично отрекоха информацията в столичния всекидневник. "Левски си имат някакъв вариант, не знаем на кого и защо му хрумна да намесва Ботев Пловдив", коментираха пред наш репортер от клуба.


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).