Костадин Ангелов: Има опасност да изпаднем, но ще се спасим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:00 / 05.03.2009
7427
Ботев Пловдив отива в Бургас за да победи Черноморец, това заяви пред репортер на Plovdiv24.bg старши-треньорът на "канарчетата" Костадин Ангелов. Той заяви, че единствените футболисти с проблеми са Георги Андонов и Николай Харизанов, които страдат от контузии от няколкос едмици. Нападателят има проблеми с ахилеса, а Харизанов се възстановява след извадено рамо още от лагера в Турция.

"Надявам се в този първи мач за полусезона Ботев да покаже лицето, което видях на някои от мачовете в Турция, това което очаквам да видя от тях. Надявам се напрежението, че вече се играят официални мачове, да не окаже негативно влияние върху футболистите", каза старши-треньорът.

"Има реална опасност Ботев да изпадне - в момента сме под чертата, но според мен това няма да се случи. Целите на Ботев в момента са да вдигне нивото си на игра. Ако това се случи Ботев ще е един от добре представящите се отбори през този сезон", допълни още Ангелов.

"Не искам да разграничавам футболистите на нови и стари. Доволен съм от старанието на всички и категорично мога да заявя, че с новите попълнения конкуренцията стана по-сериозна. От тук нататък предстои сериозната работа. Надявам се сезонът да бъде отражение на подготвителният период. Ако това се случи - аз ще съм супер спокоен", завърши Костадин Ангелов.

От Ботев съобщиха също, че Величко Величков вече е продаден на Сливен. Трансферът на футболиста е станал на цена, удовлетворяваща Ботев Пловдив, без да се уточнява някаква сума. "Жълто-черните" излизат в събота от 19:00 часа срещу Черноморец  на стадиона в бургаския квартал Лазур.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).