ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ексклузивно: Покорителят на "Капките": Животът ми остава песен, едва ли от мен ще излезе добър юрист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 19.06.2018Коментари (0)10740
© Plovdiv24.bg
"Животът ми остава песен, защото едва ли от мен ще излезе добър юрист, макар че завърших право. Не позволявайте на страха да ви попречи да откриете себе си!". Това сподели за Varna24.bg уникално талантливия варненец Славин Славчев, победител в X Factor Bulgaria 2014 и "Като две капки вода“ 2018 г., певец и композитор, който в момента е водещ вокалист и бас китарист в "Julian's Laughter“.

Земен, скромен, интелигентен и лъчезарен като всички успели хора, на които Бог е дарил голям талант. Талант, развиван с много труд. Ето част от това, което Славин сподели за читателите на Varna24.bg:

"Не спирам да се радвам на мириса на липа и море във Варна, за първи път от доста време успявам да остана във Варна за по-дълго. Виждам града променен за хубаво, доста неща са направени по центъра и долу по Крайбрежната алея. Красив ми се струва градът, май се случват някакви хубави неща на Варна...Питате ме дали се чувствам успял човек, звезда...? Не! И се надявам никога да не се почувствам по този начин, защото това ще означава, че спирам да се развивам.

Човек не трябва да спира да се движи, да прави нови неща, да си набелязва нови цели. "Звезда“ е особено понятие. Чувствам се популярен, но не и звезда. Амбицията не е мое много силно качество по принцип. По-скоро най-трудните моменти са били тия, в които трябва да преодолееш, да надскочиш себе си, да отстраниш, да усъвършенстваш някакъв недостатък. Те се изразяват дори в това да прескочиш разочарованията. Да успееш да запазиш приятелите и семейството си близко до теб.  

Наскоро коментирах с майка ми кое е това, което остава след всички мои победи и сам разбрах за себе си, че това е радостта, която дарявам на хората. Нищо друго не е съществено. Нито пари се трупат, славата е много преходно нещо, така че само това е смисъла. Това, хората да споделят с мен и помежду си заради мен тази радост, това е най-важното нещо. Успехът е много крехко понятие, той е много преходен. За мен успех би означавало да мога да правя много хубава авторска музика от тук нататък.

Ако няма добра оценка за труда ми винаги търся проблема в себе си, а не в това, че някой не ме харесва.

Дали може да се живее добре в България с изкуство? Някои хора успяват. Аз съм на пътя. В никакъв случай не мога да кажа, че ми е лесно. Сега малко повече работа ми се събра след формата, хората се сетиха за мене. Успях да издам няколко песни. Аз успявам да покрия основните си разходи и да придобия от време на време някакво спокойствие финансово, но то е краткотрайно.

Досега съм се справял винаги с музика, не ми се е налагало да работя нещо странично. Със сигурност нямам смелост да се занимавам с право, това което съм завършил семестриално, нямам диплома все още. Не зная дали някой ден ще имам съвест да се занимавам с това, защото знам, че не съм достатъчно подготвен. Нямам опит и практика и не ми е стихията това, определено. Така че в настоящето, а и в бъдеще животът ми си остава песен с всичките й нюанси, каквито една песен може да има. А моят поздрав към читателите на Varna24.bg е – бъдете щастливи, не позволявайте на никой да ви кара да се страхувате! Защото страхът е спънка в това човек да намери себе си“

Вижте повече във видеото!



Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: