Пловдивски пилот: Автомобилът не издържа, нещо стана от удара при първия завой

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 19.06.2018
8161
Пилотът на пловдивския КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) не успя да завърши в състезанието на писта Русе, което бе трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта.

Пловдивчанинът стартира в надпреварата от втора позиция, след като в квалификациите не успя да се пребори за полпозишъна поради проблеми с автомобила.

На старта още при спирането за първия завой имаше контакт между борещите се за първото място. Няколко обиколки по-късно на Маршавелов му се наложи да спре на пистата заради технически проблем.

"Автомобилът не издържа. Най-вероятно нещо е станало от удара при първия завой. Предполагам, че проблемът е по ходовата част на автомобила“, сподели Маршавелов след състезанието.

Константин Маршавелов продължава да бъде лидер в шампионата, който ще продължи в края на септември, когато ще се проведе писта Стара Загора.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).