Полицаи пътуват с феновете на Ботев до Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:00 / 04.03.2009
6328
Полицейски служители от Пловдив може да ескортират феновете на Ботев Пловдив до Бургас за гостуването на тима на Черноморец. Очаква се за морския град да пътуват голямо количество "жълто-черни" фенове, тъй като това е първия мач на Ботев след дългата пауза, Бургас е една от любимите дестинации на пловдивските запалянковци, а и феновете ще продължат протестите си срещу Димитър Христолов. Пловдивските полицаи често ескортират привържениците на Ботев за по-близките гостувания или мачовете, за които традиционно пътуват повече "жълто-черни" фенове - в Стара Загора и София например.

От клуба съобщиха също, че преговарят със Сливен за закупуването на Величко Величков. Защитникът разтрогна договора си с Ботев и дори започна тайно тренировки със Сливен, както Plovdiv24.bg първи съобщи, но после бе върнат в Пловдив след като Арбитражната комисия отмени разтрогването. След това Величков заяви, че няма да играе за Ботев и ако трябва ще работи в канцелариите до 2011 година. Сега защитникът може да бъде продаден в Сливен. Друг дефанзивен футболист на Ботев ще напусне клуба, но само до края на полусезона - Димитър Витанов ще заиграе под наем в Спартак Пловдив до лятото.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).