Кривия: Дербита вече няма! Има мачове с по 17-18 чужденци на терена!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:20 / 11.06.2018
4407
Александър Александров - Кривия направи интересно изказване относно качеството на родното футболно първенство. Според бившия футболист №1 на България в шампионата на Първа лига било пълно с чужденци от ниска класа.

"За какви дербита вече говорим? То не можеш да видиш в тях бъл­гарски играчи. Какво дерби е това, когато на терена има 17-18 чужден­ци? Как да разберат чужденците за какъв мач става въпрос? Президентите и тре­ньорите търсят бързия успех, а не работят, за да построят клуба както трябва. По наше време в Марица бяхме само юноши на клуба, а след това продадени в български отбори. Преминахме в Левски, ЦСКА и играехме редовно. Привличане­то на некачествени чужденци е грешка. Ако вземеш двама-три­ма добри, го разбирам, но ид­ват много слаби играчи, които не вдигат нивото", каза Кривия след края на бенефиса на Краси Чомаков в събота на стадион "Марица".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).