Ботев пожела Антонио Вутов, има обаче едно условие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:30 / 05.06.2018
8920
Медиите в Италия твърдят, че Антонио Вутов може да разтрогне договора си с Удинезе и да стане свободен агент. Контрактът между двете страни е за още година.

През миналия сезон офанзивният халф игра като преотстъпен в родния си Левски, а година по-рано бе под наем в пловдивския Ботев, като с жълто-черната фланелка спечели Купата на България.

На "Герена" Антонио не успя да се превърне във водеща фигура. 21-годишният футболист бе на терена общо в 33 двубоя във всички турнири през кампанията, в които отбеляза 3 гола.

В момента "сините" разговарят с Удинезе, за да може играчът да остане в столичния гранд и през следващия сезон. Ситуацията около Антонио Вутов се следи и от Ботев, пише "Тема спорт".

По информация на Plovdiv24.bg "канарите" могат да опитат да си върнат нападателя, само ако той успее да разтрогне договора си с Удинезе.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).