Това е бъдещето на Марица! След 8-годишна пауза "жълто-сините" отново шампиони!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:29 / 19.05.2018
6709
Отборът на Марица стана шампион в междуобластната група за юноши старша възраст (1999/2000). В директен мач срещу конкурента за първото място жълто-сините победиха след обрат Родопа в Смолян. Двубоят бе отложен от последния кръг в тази възрастова група.

Домакините успяха да поведат в резултата в 12-ата минута, но пловдивчани не се разколебаха и в 35-ата Стефан Цинцаров възстанови равенството.

В 70-ата минута Ерик Смилянов отбеляза скъпоценното попадение, с което Марица спечели срещата и финишира на първото място в крайното класиране. Смилянов бе най-съобразителен при една грешка на вратаря на домакините и реализира.

Кършиякалии допуснаха само една загуба в шампионата и с 33 точки са недостижими на върха, въпреки че са с мач повече от Родопа.

Щастливият треньор на Марица Красимир Иванов коментира след срещата: “Много съм доволен от всички състезатели! Всички се трудиха много, тренираха и заедно успяхме да постигнем този успех. Горд съм с постигнатото! Това е Марица и това трябва да е бъдещето пред школата!"

Така школата на Марица има отново шампион в детско юношеския футбол след 8-годишна пауза.

МАРИЦА: Красимир Богдански, Денис Палков, Георги Игнатов, Юсуф Тарал - капитан, Стефан Цинцаров, Атанас Атанасов, Милен Танчев, Стоян Пидев, Тони Класанов, Ерик Смилянов, Мартин Манев. Резерви: Даниел Енчев, Атанас Илиев, Атанас Лотаров, Янко Димитров, Иван Геров, Кристиян Кръстев. Треньор: Красимир Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).