Звездата на Дунав още бави подписа си с Ботев, ослушва се за Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 18.05.2018
5098
Черно море се е насочил към трансферна цел на Ботев Пловдив. Моряците ще се опитат да отмъкнат под носа на "канарчетата" халфа на Дунав Русе Васил Шопов. Както е известно, договорът на полузащитника с драконите е до 31 май и засега няма подписан нов.

Той има предварителна договорка със старши треньора на жълто-черните Николай Киров - Белия. Дори е уточнен и срокът на бъдещия му контракт с Ботев - 2 години. В последните дни обаче апетити към Шопов проявява и Черно море. Наскоро Илиан Илиев освободи Александър Цветков, а Мариян Огнянов е контузен и той търси да подсили халфовата си линия с качествено попълнение.

Преди дни самият Васил Шопов призна за интерес на "канарчетата" към него, но заяви, че още няма нищо конкретно. Развръзка се очаква след края на баражите за оцеляване, в които Дунав е замесен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).