ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Отврат! Вижте на какво заприлича джендърът Филип, имитиращ Джулиана Гани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:04 / 16.05.2018Коментари (19)27525
С чисто нови силиконови гърди се сдоби най-младият джендър у нас Филип Димитров. По-известен като Анжелина, 19-годишното момче от Кюстендил се подложи на сложна интервенция в столична клиника, за да придобие фамозния си външен вид. Според запознати във всяка гърда на Филип-Анджелина има около 700 кубика силикон, а общото количество на новите цици е близо 1500 кубика, което е поне 3 килограма. По този начин Филип-Анджелина гони рекордьорката с най-голям силиконов бюст - Джулиана Гани, чиито изкуствени гърди са 2000 кубика.

С новата си придобивка джендарът става напълно завършена жена. Само преди година Филип-Анджелина се подложи на многопластов цикъл от 3 операции за премахване на половия си член. За възстановяването са били нужни 4 месеца, но според джендъра болката си струвала и вече се чувства истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина. Мечтата му да стане жена се проявява в ранните му тийнейджърски години. Тогава момчето започва да се събира с приятелки на сестра си и от тях започва да придобива женски маниери, както и различен начин на мислене. Имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя Филип-Анджелина преди време. От 16-годишен той постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му.

Често пъти Филип-Анджелина е сравняван с Николета Лозанова, а приликата между известната плеймейтка и кюстендилката е фамозна. В родния си град джендърът е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и не им прави впечатление, пише "България днес". След като изцяло сменя природните си дадености, Филип-Анджелина не спира да демонстрира новото си тяло. От профила в социалните мрежи може да се види, че голите снимки преобладават. Много от фотосите на Филип-Анджелина са напълно нецензурни и не оставят много на фантазията.


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хаха...радвам им се на такива.Нека ги има за да са модел на нормалните,какво не искаш да ти се случва :)
+1
 
 
Един известен трубадур от Кичук Париж (Франческо/Спас, лека му пръст), който приживе пощипваше и побарваше момичета и жени в градския транспорт, извън итало-латиноамериканския си репертоар често припяваше една нашенска песничка със следния текст: "Господа и дами, нещо за жена ми две-три думи ще ви кажа аз. Мина веч година, откак се взехме с Кина, и животът ми е цял скандал! Еееех, що ми трябваше жена, в тия тежки скъпи времена! От Русия се обаждат, че мъжете вече раждат, еееех, що ми трябваше на мен жена"...
+4
 
 
Dimitar Stoyanov 3, най-много обичам неграмотник, дето не може две изречения да напише правилно на родния си (дали?) език, да ми "отваря" очите... :) Биологичен пол на английски е "SEX". "GENDER" до преди 50-те години е означавал единствено и само род в граматиката - мъжки род, женски род, среден род... След това на сцената се появяват г-жа Джудит Бътлър и извратената й компания и натоварват думичката с допълнителен смисъл на човешко (?!?) същество с неустановен (?!?) пол. И те така. Иначе първосигналните трандафори продължавайте с напъните да ни обяснявате колко сме назад от "напредъка" на света, понеже не признаваме всичките 70-на (засега!) официално регистрирани джендъра... :)
0
 
 
и gender и sex значат пол на английски хора които никога не са говорили езика само повтарят "джендърство" направо не мога
+3
 
 
От къде едно 18 -годишно момче има пари за такива скъпи операции?И кофтито е,че въпреки всички операции, пак си прилича на мъж, няма нищо женствено в него.
+1
 
 
Gender значи пол, ама друг път! Sex това е ПОЛ. Не бъркай понятията. "Gender refers to the socially constructed characteristics of women and men, such as norms, roles, and relationships of and between groups of women and men. It varies from society to society and can be changed."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: