Пловдивчанинът Константин Маршавелов ще стартира от втора позиция в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:37 / 12.05.2018
3311
Трикратния шампион на България в група "макси“ от дисциплината затворен маршрут Константин Маршавелов ще стартира от втора стартова позиция в утрешното състезание на "Писта Бургас“, което е първи кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут.

Действащият шампион на страната записа добра първа квалификация, като в нея той бе най-бързия пилот на трасето. Пловдивчанинът Константин Маршавелов успя да завърти най-бърза обиколка за 1:11.489мин., което бе с 0.312сек. по-добро от това на втория в подреждането.

Във втората квалификаця пилотът на пловдивския тим КА-2 Рейсинг успя да подобри времето си от предната квалификация, но това не бе достатъчно за първата поцизия. Така Константин Маршавелов ще стартира от втора позиция в утрешното състезание на бургаското трасе.

"Добра първа квалификация и не толкова добра втора. Във втората сесия не успяхме да запишем бърза обиколка, защото колата започна да прекъсва и нямаше смисъл да се мъча. Проблемът нямаше как да бъде отстранен в бързия бокс“, сподели трикратния шампион след квалификациите днес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).