Локо най-после с изразителна победа при Акрапович

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
19:22 / 04.05.2018
8194
Локомотив Пловдив победи Славия с 3:1 в първия полуфинален плейоф в борбата за 7-ото място в шампионата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Димо Бакалов (17), Анте Аралица (56) и капитанът Веселин Марчев (67) вкараха за черно-белите, а Георги Йомов (2) бе точен за гостите.

Крайният победител в плейофа ще бъде излъчен след реванша, който е на 13 май на националния стадион "Васил Левски" в София.

Това бе четвърта победа на Локомотив при Бруно Акрапович (след 3 успеха с по 1:0), като за първи път черно-белите вкараха 3 попадения в един двубой под ръководството на босненския специалист.

От официалната ложа на Лаута двубоят бе изгледан от собственика на Локомотив Христо Крушарски, както и от бившия собственик на Ботев Димитър Христолов, който традиционно бе посрещнат радушно от привържениците на "смърфовете".

Мачът започна ужасяващо за пловдивчани, които допуснаха гол още при първата атака след началния съдийски сигнал. Иван Минчев напредна през центъра и пред пеналта комбинира с Момчил Цветанов. Той центрира към първа греда, където Димитър Везалов изпревари вратаря Антони Милина и отклони с глава. Топката отиде при непокрития Йомов, който от непосредствена близост вкара за 0:1.

В 17-ата минута Димо Бакалов върна черно-белите в мача. Той получи идеален пас от Парвиз Умарбаев, овладя с гърди в наказателното поле и разстреля вратаря за 1:1.

В 56-ата минута "смърфовете" стигнаха до пълен обрат в резултата. Умарбаев опита пробив отляво, като топката му бе избита, но попадна в Анте Аралица. Хърватинът моментално шутира от границата на пеналта, насочвайки кълбото неспасяемо в десния ъгъл на Стериакис за 2:1.

В 67-ата минута Локо увеличи преднината си. Димитър Велковски центрира от корнер на далечна греда, където Веселин Марчев от трудно положение засече с глава за 3:1.

Локо игра в състав:

Антони Милина, Муса Мохамед, Юрица Булят, Димитър Везалов, Димитър Велковски, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (60- Янко Ангелов), Димо Бакалов, Абделхаким Буна, Анте Аралица (79- Филип Михалевич), Веселин Марчев (71- Симеон Райков).



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).