ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
От Агенцията за закрила на детето взеха на мушката Сузанита заради скандалния "К'во става, брат"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 24.04.2018Коментари (18)28676
От Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) разглеждат клипа на Сузанита към новата й песен с попфолк певеца Ангел - "К`во става, брат“. Причината – поведението на дъщерята на Орхан Мурад, която скоро навърши 15 години, отново прекрачва моралните граници.  На кадрите облеклото на певицата по традиция е оскъдно, отново са налице туърк изпълнения и размахване на среден пръст, но навеждането към колегата й за орална любов и плюенето по полицаи надмина скандалното видео на "Луцифер и Буда“, с което тя придоби широка популярност.

Възмутен гражданин вече е подал сигнал в ДАЗД  за клипа, като експертите ще сигнализират и СЕМ. "Самосезирали сме се. Ще проверим дали родителите на Сузанита са дали разрешение тя да участват в подобни сцени“, обясниха от агенцията, цитирани от в. Монитор.

Досега фолклегендата Орхан Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си. Изпълнителят на "Хиляди слънца“ неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България. 

"Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство“, закани се той преди време в отворено писмо във Фейсбук. Феновете също скочиха срещу клипа на "К`во става, брат“ и призовават за докладване на неприличното съдържание в YouTube, където видеото вече е на второ място по набиране на популярност. Те забелязаха и прилики с парчето на рапъра Лил Пъмп - Gucci Gang. Това не е първият път, в който певицата трябва да доказва авторски права. Песента "Луцифер и Буда“ беше свалена от платформата за видеосподеляне заради съмнение за плагиатство. Сигнал до сайта беше изпратен от професор Биджан Казем Мисаг, който стои зад мелодията към оригиналната песен - Allahumma Ya Subuhun. Цигуларят е написал музиката преди близо 40 години, а неин запис е направен през 1991 г. от световно признатият продуцент Том Прайс.


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прав е стария мангал, че тя с друго не може да пробие у нас. У нас в шоубизнеса се пробива Само с голи задници, изкуствени цици и тотална липса на акъл и талант. Иначе за тяхната малцинствена група е нормално това поведение, както и на 16 години вече да има 3 деца
0
 
 
Тази агенция се казва Закрила на майката.Те деца не закрилят...закрилят разни к**ви дето не си дават децата на бащите и отнемат деца на многодетни семейства за да ги дадат на приемни,които са техни хора и смучат пари от Държавата.Вместо да ги дадат на истински нуждаещите се семейства.Така,че няма какво да се сезират....ще отидат в тях на гости...малката куротрошачка ще заеме хрисими пози и тате и мама ще обяснят,че всичко е ПР и детето е много добро и до там.
+2
 
 
Следващата й песен направо да я кръсти: Бащин поглед...
+2
 
 
На 15 години 16 максимум снима клипове как пуше трева и прави свирки. Е вярно че баща и е сляп но закрила на детето да се намеси. Това му подрацават хиляди български деца
+2
 
 
И то гледа да се продаде момичето- правилно. Щото е лесно. Поне за известно времерџ?‰
+1
 
 
Янка Фуртунова факт е, че това момиче е модел за подражание (за съжаление )
Aнонимен
на 24.04.2018 г.
+2
 
 
С тоя задник се мъчи да имитира Гери Никол. Как може да има такива родители. Все едно искат да я пласират на някой турчин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: