Танцьори от 7 държави участваха в състезание за купа "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:06 / 23.04.2018
1850
Във връзка с проведено Държавно първенство по танцови стилове "PLOVDIV OPEN“ 2018 - ,,ДЪГА ОТ ТАЛАНТИ‘‘ и Европейски танцов шампионат "Europe Grand Dance Cup" за първи път се проведе и състезание купа "Пловдив". То се състоя в комплекс Сила, с подкрепата на Община Пловдив, в което се състезаваха участници в над 500 танца от различни стилове и различни възрастови групи.

Най-малкият танцьор бе на 3 години, а най-големият - на 65 г. Сред участниците имаше състезатели от 7 държави - България, Македония, Русия, Италия, Испания, Германия и Бразилия.

Голямата награда на "Europe Grand Dance Cup" спечели колектив "Фрийдъм" от Кокаляне. Талант на Европейската асоциация е Стефани Георгиева. В рамките на "Europe Grand Dance Cup" за първи път в България бе проведен и шампинат по въздушен танц.

Купата на “Plovdiv open" 2018 спечелиха "Балет Елемент“ от Варна. Таланти на "Plovdiv open" са Виктория Илиева и Светослав Серопян от Ера Балет. Grand Prix бяха раздадени в седем стила, а за най-техничен състав бе избран "SCUOLA DANSA ACADEMIA“ - Арлуно Италия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).