Страхотно шоу с културисти започва днес в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 21.04.2018
6647
Пловдив ще е домакин на две състезания по фитнес и културизъм през този уикенд. На 21 април (събота) ще се проведе 20-ото юбилейно издание на "Турнир Пловдив" - квалификация за Балкански и Европейски първенства.

Надпреварата ще се проведе в палата №7 на панаира. Програмата предвижда 2 тура, като началото на първия е в 11 часа, а вторият стартира в 16,00 часа.

Очаква се силно участие на състезатели от цялата страна, а така също и появата на най-добрите ни състезатели, защото "Турнир Пловдив" е квалификация за Балкански и Европейски първенства и на него ще се определи състава на националния отбор.

Тази година България ще участва с отбор от най-класните си състезатели на Балканското първенство в Румъния от 18 до 20 май и на Европейското първенство, което ще се проведе от 2 до 7 май в Санта Сузана, Испания.

На 22 април (неделя) ще се проведе Държавното първенство за юноши, младежи и девойки. Стартът на състезанието е от 15 часа, отново в палата №7 на панаира. Освен това ще се проведе фитнес Експо на спортни дрехи, хранителни добавки и аксесоари с изложители от цялата страна, които обещават големи намаления и атрактивни цени специално за уикенда, а така също възможности за тестване и дегустация на различни продукти.

За зрителите също ще имат възможност да се включат в игри и надпревари за публиката, защото "Турнир Пловдив" ще предложи състезания и за тях. За публиката ще има състезание за мускулна сила, като всеки ще има възможност да участва в томбола и да спечели страхотни наградни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).