Момичетата на Виктория Волей с 3-то място при дебюта си в държавното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:13 / 20.04.2018
2608
Изцяло новият отбор на Виктория Волей за момичета до 12 години се класира на 3-то място при официалния си дебют в държавното първенство по волейбол за тази възраст (мини волей).

Момичетата на треньора Николай Лазаров, които тренират заедно едва от 3 месеца и тепърва ще се изграждат като отбор, записаха една победа и 2 загуби в регионалния турнир, който се проведе днес в зала "Олимп“ в Брацигово.

Малките "викторианки“ победиха домакините от ВК Брацигово с 2:0 гейма и отстъпиха на "Асеновец“ (Асеновград) и "Хебър“ (Пазарджик) с по 0:2 гейма.

Надпреварата бе спечелена от отбора на "Хебър“, а след това в класирането се нареждат "Асеновец, Виктория Волей и ВК "Брацигово“.

Все още не е ясно какъв ще е регламентът за следващия етап от надпреварата, но съществува вероятност напред да продължат първите 3 отбора, т.е. и Виктория Волей.

"Въпреки че сме отбор само на 3 месеца, беше важно да започнем участие в държавното, защото така децата ще трупат опит и ще се обиграват. Като гледах другите отбори в Брацигово, нашите момичета са най-перспективни и най-високи. Моята цел е поне 2-3 момичета да стигнат до женския волейбол“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът Николай Лазаров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).