Песни, танци и спорт за малки и големи в Младежки център

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:48 / 18.04.2018
3360
Песни, танци, спорт и презентации на детски спортни занимални очакват пловдивчани на игрищата на Младежки център в събота, 21 април. Корейски поп, салса, меренге, регетон от талантливите възпитанци на Арт център "Алехандро", вокални изпълнения на млади пловдивски таланти и още много забава ви очакват от 16.00 ч. на сцената пред игрищата.

От 16.30 вратите на центъра се отварят широко, за да имат възможност гостите да се запознаят с хората, на които могат да поверят детето си през лятото и да бъдат сигурни, че ще си прекарат невероятно!

"Трите спортно-образователни клуба- Супер Старс, Синьо лято и Виктория волей нямат търпение да ви разкажат какво ново са подготвили и да ви презентират спортните и образователни активности, с които децата ви ще се забавляват през лятната ваканция. Тенис, футбол, волейбол, баскетбол, бойни изкуства, зумба, крос фит, английски език, роботика...ще има за всекиго по нещо! Събитията са отворени за всички, очакваме ви с нетърпение", обявиха организаторите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).