Национална търговска гимназия - Пловдив отново покори спортните върхове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:19 / 17.04.2018
5700
Преди пет години група ентусиазирани момичета под ръководството на г-жа Силвия Анадолиева полагат основите на отбор по лека атлетика в Националната търговска гимназия - Пловдив. Упоритостта в отстояване на целите и преследване на мечтите бързо е възнаградена. Спортът обича силните, а нашите девойки следват максимата на Ивет Лалова – в атлетиката трябва да си една крачка пред останалите, похвалиха се от учебното заведение.

Резултатите градират възходящо, защото началото се превръща в традиция, и тази година – 2018 – след преодоляване на конкуренцията и завоюването на първо място на Общинското състезание девойките от НТГ - Пловдив имат много висока цел – достойно класиране на Зоналния етап на 29.04.2018 г.

Но Национална търговска гимназия – Пловдив гледа на спорта в глобален план и затова учениците й се представят отлично и в други области на здравословния начин на живот.

На 10.03.2018 г. в спортната зала на "Академик“ гр. Пловдив се проведе Областен кръг по баскетбол-девойки от VIII до X клас. Отборът на гимназията завоюва първо място под ръководството на г-н Радослав Бойчев.

"Високите“ спортове и точните попадения са приоритет на амбициите, а нашият отбор по волейбол-девойки има дългогодишна традиция в това отношение. Наследничките водени от г-жа Марина Ковачева, за пореден път защитиха престижното име на волейбола в нашето училище. На 24.03.2018 г. единадесетокласничките и зрелостничките ни завоюваха убедителна победа в Областния етап.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).