Балъков избухна от съдийството на Лаута: То бива, бива, ама това беше ужас!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
22:15 / 15.04.2018
10000
Треньорът на Етър Красимир Балъков бе доста афектиран след поражението от Локомотив с 0:1. Бившият ни национал упрекна главния съдия Ивайло Стоянов, че не е свирил чиста дузпа за неговия тим.

Ето какво каза Балъков след края на двубоя на Лаута:

"Имам огромни претенции към съдийството. Още по време на мача ми се обадиха по телефона и ми казаха, че е имало чиста дузпа за игра с ръка. Имам търпение, но то бива, бива… ужас. По-добре да си изпадаме във втора дивизия и да си играем там".

"Предния мач ни вдигат засада, а няма никаква. Днес има игра с ръка, а няма дузпа. На нас ни трябва само едно положение, за да си го вкараме. Кога съдиите ще свирят и за нас? Никога!"

"Срещу Локомотив диктувахме играта на терена и мисля, че бяхме по-добрият отбор. Просто не ни достига едно правилно решение на съдията. Не искам нещо, което го няма. Искам да свирят това, което се случва на терена. Малко съм афектиран, но трябва да ме разберете, защото тези неща се случват много често".



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).