Поредна атака: ЦСКА с невиждана офанзива за привличането на Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:07 / 30.03.2018
10117
Само ден преди дербито между ЦСКА-София и Ботев, което е утре на "Армията", в атаката срещу жълто-черните се включи и столичен футболен всекидневник. Според "Меридиан мач" от ЦСКА били предприели невиждана офанзива, за да докарат в Борисовата градина звездата на "канарчетата" Тодор Неделев.

Нито Лудогорец, нито Левски, са били толкова настоятелни, както в момента го правят "армейците". Почти на всяка крачка Тодор Неделев е преследван от подканата "Ела на "Армията!". Разбира се, предложението е съпътствано и със сериозни финансови параметри, се твърди във въпросната информация на вестника.

В ЦСКА смятат, че Неделев е доста по-удачен вариант от чужденец, който да връзва играта, защото се познава с родните футболисти от Борисовата градина, а освен това няма да му трябва дълго време да се адаптира. 

Треньорът Стамен Белчев също познава отлично качествата на таланта от Белозем, след като беше част от екипа на Станимир Стоилов в Ботев.

Plovdiv24.bg припомня, че преди няколко дни Неделев се снима с фенове на ЦСКА в Разград, където беше на подготовка с националния отбор.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).