ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сузанита: Правя секс, забраниха ми дюнерите, нямам време за четене
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 24.03.2018Коментари (23)112510
© България Днес
Сузанита Мурад е дъщеря на легендарния Орхан Мурад и певицата Шенай. От малка тя проявява музикалния си талант, а преди година взриви общественото мнение с първия си клип, в който е твърде разголена. Тя дава първото си интервю за печатна медия на "България Днес" в присъствието на строгата си майка.

- Не си ли твърде млада за славата, която те връхлетя?

- Такова е времето, в което живея. Всички ние надраснахме годините си заради интернета, ГМО храните и телевизията. Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по друг начин, сега е нашето време.

- Успехът промени ли те и как?

- Промених се, защото за кратко време се случиха много неща покрай мен - няма как да не се промениш. От лятото досега със сигурност разбрах какво искам да правя и какво - не. И съм благодарна на хилядите ми фенове, които ме подкрепят във всякаква ситуация.

- Имаш доста фалшиви профили във Фейсбук, които те вкарват в неприятности...

- Имам над 30 фалшиви профила в социалните мрежи. Може би съм българката с най-много такива. Случаят с халата, който уж съм щяла да махна, ако моята снимка по него се сподели не знам си колко хиляди пъти... Това няма как да са мои думи и призив. Затова нека хората да не вярват на всичко, което се пише в интернет.

- Смяташ ли, че пробиваш повече със скандална визия, отколкото с глас?

- Татко има гласа, но при него няма скандал, затова не е толкова интересен за медиите. От години имам този пример вкъщи - когато няма визия и скандал. А при мен се започна с обратното. И ето - цяла България знае за мен. А за рап парчетата не трябва много глас, а и рапирам перфектно.

- На какво те научиха баща ти и майка ти?

- На честност, на искреност и уважение към феновете. Научиха ме да оставям без коментар злобните думи по мой адрес. А също на състрадание към болни и бедни. Имам доста благотворителни участия. Научиха ме и на безпределна любов към животните. А сега си имам и свое кученце - померана Марая. Тя е много сладка и умна, неразделни сме. Дори понякога я вземаме по участия, но докато пея, я оставяме в стаята.

- Какво ти забраняват майка ти и баща ти?

- Две неща са ми категорично забранени - наркотици и алкохол. За татуировките не бяха толкова строги, позволиха ми ги и аз се възползвах. Засега имам на крака и на ръката. Алкохол наистина не употребявам, всички собственици на заведения, в които съм имала участия, могат да го потвърдят, а и мама винаги е с мен. Преди участия пия само вода и много рядко, когато вече съм капнала от умора, но не всеки път, защото е вредно, пия по една енергийна напитка.

- А спазваш ли някакви ограничения в храненето?

- В момента спазвам забраната да хапвам дюнери, защото са много вредни. По месо не си падам, а похапвам ориз, спанак, зеленчукови крем супи. И нонстоп пия фрешове - различни. Единият ден фреш от зелени плодове и зеленчуци, на другия от червено цвекло, бяла ряпа и т.н. Сменям ги, за да не ми омръзват.

- Не си ли много малка, за да се показваш полугола?

- Отворете интернет, вижте и социалните мрежи. Има стотици полуголи момичета и момчета, много по-малки от мен. Защо не се говори за тях? Защо не ги коментират? Разликата е в това, че те са незабележими, защото не са деца на известни родители, самите те също не са популярни като мен. А в световния шоубизнес има значително по-разголени, по-скандали и по-малки от мен.

- Имаш ли книжка, шофираш ли?

- Час по-скоро, веднага щом навърша годините, ще изкарам книжка. А сега - ясно е, не шофирам, а само се возя, обикновено кара майка ми. Тя ми е показвала как се потегля, как се сменят скорости... Тя е много добър шофьор и има изминати над 2 млн. км. Искам да стана добър водач като нея.

- Кой е най-щурият купон, на който си била?

- За щур не се сещам, но на последния ми рожден ден направих много хубав купон с приятели в една частна вила. Нарочно не исках да празнувам в заведение. А няма да забравя и 10-ия си рожден ден, когато имаше караоке и страхотна заря. Сред гостите ми беше и едно момченце аутистче, което направи истинско чудо - то също пя!

- Колко гаджета си имала досега?

- В първото си гадже се влюбих на 12 г. Тогава се "загаджихме“ по детски, което се изразяваше в държане за ръце и тайни целувки. После подобна "връзка“ имах и с Ерик Трифонов. А сега вече имам истинско гадже - Александър.

- Правите ли секс и това нормално ли е на твоята възраст?

- Да. И е нормално, когато двама души се обичат, да правят любов!

- Четеш ли книги и какви филми гледаш?

- Последно гледах "Посоки" с Асен Блатечки и "Нокаут“ с Орлин Павлов. А за книгите - вземам, но нямам време за четене. Всичката информация получавам от интернет. Но цялото ни поколение е такова - без книги в ръцете. Сестра ми, която е по-голяма от мен, е изчела стотици книги. Не я вълнува шоубизнесът, докато аз харесвам хубави коли, шоуто, готини бийтове с яки текстове...

- Смяташ ли, че някои от големите ни музикални звезди са в края на кариерата си и трябва да бъдат сменени от такива като теб и Гери-Никол?

- Който докогато може и стои добре на сцената, трябва да продължава да пее. За музиката няма възраст - могат да започнат от три и да продължат до 100 години, стига да могат да издържат на напрежението. Щом не им пречи, да продължават! А естрадните певци, зная ги всички. Но Лили Иванова е уникална - от мама слушам за нея, много й се възхищава какъв професионалист и перфекционист е.

- Коя е най-фрапантната измишльотина, която си чела за себе си?

- Че мама е чакала чинно на касата, за да плати силиконовите ми устни и цици!

- А ти имаш ли намерение да сложиш силикон и къде?

- Засега - не. Не мисля, че имам нужда от корекции.

- Млад човек си, какво мислиш за гей парадите?

- Чуждият живот не ме интересува. А дали две момичета или две момчета ще са заедно, не ме вълнува, те не пречат. Лично аз едва ли ще се включа в гей парад, защото не ми е там мястото, не съм от тях. Но няма и да им преча, защото това е тяхно, а не мое решение. Никой не може да бъде съдник на другите.

- Орхан и Сузанита ще изненадат ли почитателите си с дует?

- Да, съвсем скоро. Той вече е почти готов, но няма да ти кажа повече, защото сама каза "изненада“. Нека наистина е такава.

- Смяташ ли да продължаваш по скандалния "ръб на острието“?

- Да, ще превърна скандала в своя запазена марка!


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.03.2018 г.
0
 
 
Каква младеж голяма работа браво
+1
 
 
"Всички ние надраснахме годините си заради интернета, ГМО храните и телевизията. Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по друг начин, сега е нашето време." хахахахах малък боклук нещастен...чула,че е модерно да се говори за ГМО и тя се наредила да се изказва....я на село при баба с мотиката
+1
 
 
Не правиш секс !Правиш Свирки и те е**т!
+1
 
 
Мнооого на сериозно се е взела малката.Не знам що ни занимавате с такива.Показателен е факта и коя "медия" се интересува от нея.
0
 
 
Ако Орхан Мурад е легендарен какви трябва да са останалите, които са дали принос за популяризирането на българската музика?
+2
 
 
Ти и да имаш време не чети,то не е полезно за такива като теб
Aнонимен
на 24.03.2018 г.
-1
 
 
Значи в живота има 2 вида хора - победители и губещи. Сузанита е победител - на 14 е певица и живее интересен и хубав живот. Е.е се с който си иска. Всичките ми приятели са вишисти - и за 2-3 хиляди на месец бачкат като пълни смотаняци. Аз съм по сьщия начин и това е.
+1
 
 
Ся-и мен никой не ма пита, ама тогава и аз ша си кажа-аз па всеки ден сера, лекарите ми разрешават само по една биричка, не чета психарски книги, а гледам само каубойски филми! Ся целокупното население трябва и то да е доволно,че го информирах и аз ,както тая проста пръдла! Със сигурност-народа ще е по заинтересуван от мен, от моите изпражнения, любимите ми каубойски филми-не е ли така?
0
 
 
Поне имаш време за лапане. Тъпа к***а със самочувствие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: