ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мегз избухна срещу Капчикова и намекна, че знае грозни истории за нея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:52 / 20.03.2018Коментари (0)11406
©
Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни истории за нея: "Измисля си, за да напишат някоя статия за нея. Ще я съдя!" Ася Капчикова твърди, че топ дизайнерката й дължи 1000 лв. Капчикова се е снимала за Мегз и не е получила хонорар. Изглежда, Мегз е прочела материала и избухна в Инстаграм срещу плеймейтката с думите: "Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, защото се е снимала за бранда ми. Но искам да я попитам аз - къде е тази фотосесия, защото аз не съм я виждала. Всеки може да провери - тя няма снимки за нас. Това са лъжи, нека покаже снимки". Предаваме дословно думите й: 

"Знаете, аз съм супер искрена и никога не лъжа, дори с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила само веднъж по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми каза, че ще влиза във "Фермата“. Попитах я колко пари искаш, за да носиш само дрехи във формата. Тя каза 600лв и дрехите остават за мен. Казах си - Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните телевизии. Правим го. После Ася замина за Америка. Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. Съсипах се да я търся, тя се върнала и влязла веднага във формата. Както и да е, свързах се с организацията, защото ги познавах от "Къртицата“ някога - екипът на Иван и Андрей.

Вкарахме й два куфара дрехи, въпреки, че вече беше влязла. И накрая госпожицата решила, че заради мисиите и е по-удобно да носи само спортни дрехи. И за целия й престои във формата сложи една моя рокля и една риза. Е, питам, ако визира тази ситуация и смята, че за това й дължа пари, колко пари трябва да ти дам бе Ася? При положение, че съм ти подарила два куфара дрехи и при положение, че за 600лв трябваше да носиш само мой дрехи, а ти не спази уговорката ни - сега колко да ти дам - 100 лв. Но сега съм супер искрена, че ще я осъдя. Не защото ще взема някакви пари.

Тя пари, така или иначе няма, за да ми  даде. Но ще я осъдя, за да си наеме един адвокат и с разходите да се наложи да плати горе -долу толкова за колкото ме клевети". …и съветвам такива момичета като Ася да спрат да си правят ПР на мой гръб. Знам толкова истории, включително и за Ася. Но просто не ми се иска да ставам част от цялата тази помия. Ако взема да говоря какви ги вършат за суми дори по-малки от 1000лв. никога няма да могат да се оправдаят". 

Не можем да знаем какво се опитва да намекне Мегз, но със сигурност е достатъчно грозно, за да бъде дълбока тайна. Капчикова побърза да отговори на Миглена, като наблегна на парите си, но не каза нищо друго за втората част от скандала. Тя сподели:

"Ако нямаш страх от нищо поне имай страх от Господ, той вижда...на теб да ти тежи, как може да имаш толкова гнила и лъжлива душа! Сигурно и в Бесо не беше на среща с мен, и не прати дрехите, които дори лично не ми донесе в хотела, в който бяхме преди да ни вкарат във Фермата, сигурно не се кри после и само написа трябва да се засечем по трасето да ти дам парите и после рязко започна да си измиваш ръцето с PR ката ти, която постоянно лъжеше моята!

Срам нямаш, а да не казвам и на колко още охра дължиш пари! И да не забравя една година и половина си мълчах. Дадох ти шанс, казах си Абе може да ти стане гузно.... Но не даже и лъжеш. Заслужаваш си го!"


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: