Бивш "канар" с емоционален пост към любимия си Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:13 / 14.03.2018
9555
Бившият футболист на Ботев (Пд) Артур Енрике публикува емоционален текст в личния си профил във Фейсбук по повод 106-ия рожден ден на "жълто-черните". Бразилският защитник е написал текста на български и английски език.

Plovdiv24.bg публикува написаното от Артур Енрике без редакторска намеса:

Нека от днес - първия ден, в който Ботев влиза в 107-мата си година не забравяме, че Ботев е орисан да бъде най-старият футболен клуб в България, от най-стария град в Европа! Това задължава много! Не толкова с материалните неща - купи и победи (не ме разбирайте погрешно те също са важни!), а начинът, по който са извоювани!

За времето, което бях част от клуба разбрах, че духът, волята, всеотдайността и любовта към Ботев са най-важни!

Ботев изпрати една от най-успешните си години в своята история, спечели две купи и се представи достойно в Европа и съм сигурен, че има сили да го направи и през тази!

Затова за следващата година пожелавам на Ботев само едно нещо.. това, което липсва най-много, Ботев да се върне там където му е мястото, на стадион Христо Ботев-Колежа! Там където пазя едни от най-скъпите си моменти, там където научих какво е "Красота, Вяра и Борба!"


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).