Акрапович изчетка Ботев: Добри са, могат да бият всеки отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:23 / 02.03.2018
6500
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович похвали отбора на Ботев на днешната си пресконференция преди неделното пловдивско дерби, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това ми е първо пловдивско дерби, но в кариерата ми съм играл много такива напрегнати сблъсъци. Наясно съм колко важен е мачът за феновете и каква е мотивацията на играчите. Надявам се, че атмосферата ще е такава, че да даде на момчетата няколко процента повече от раздаването им на терена", заяви босненският специалист.

"Гледал съм Ботев достатъчно. В днешно време има интернет, има мачове по телевизията, така че съм наясно с противника. Знам, че имат качествени футболисти, добър отбор са. Влязоха в полусезона не така, както искаха. Имат футболисти, които могат да играят на няколко различни позиции - примерно Неделев, който е бил в бившия ми клуб Майнц. Ботев е отбор, който може да победи всеки един съперник в България. С право ще попаднат в първата шестица", каза още Бруно Акрапович.

"Прогнозирам добър и борбен футбол, но конкретен резултат като прогноза не мога да дам", допълни наставникът на черно-белите.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Акрапович!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).