Фенклубът на Локо с остра позиция срещу "група жълто-кафяви наркомани"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (63)
17:42 / 26.02.2018
43000
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция относно инцидента в квартал "Кършияка", след който привърженик на черно-белите е със счупен череп и опасност за живота.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Фенклуб Локомотив изразява възмущението си от снощната криминална проява на група дрогирани и в очевадно нетрезво състояние криминални субекти, привърженици на жалко подобие на клуб от покрайнините на град Пловдив.

След предварителна подготовка и причакване в късните часове на вечерта група жълто-кафяви наркомани атакува с железни тръби малка група привърженици, които се прибират след мача в София. В резултат на тези предумишлени действия един човек, съпруг и баща, е с опасност за живота, а други двама са ранени.

Присъщо на страхливата душа на подлеца е да напада от засада, под прикритието на нощта и с нереципрочно въоръжение. За нас не е изненада, че тези престъпници са извършили опит за предумишлено убийство по този начин.

Надяваме се, че органите на МВР ще направят необходимото, за да могат извършителите на това криминално деяние да бъдат наказани и понесат силата на закона.



Виж коментарите (63)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).