ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мисис България избухна във Фейсбук: Барбита-Богини ни рекламират пред ЕС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:09 / 24.01.2018Коментари (4)11495
©
След 10-годишна кариера в чужбина и завръщайки се в България носителката на титлата Мисис България Ана Иванова стана свидетел на Европредседателството ни с разиграването на сцени пред и зад кулисите. По повод мизансцена и необявените роли в целия спектакъл, тя написа коментар в профила си във Фейсбук, ставайки свидетел на струпването на силиконки и златотърсачки в 5-звездния хотел, в който са настанени гостите от ЕС. 

"Добре дошли, скъпи европредседатели в страната на неограничените възможности и Богини - България! Ще направя един много лек анализ на Вашата предстояща визита или по-точно как лично аз виждам развитието на нещата в следващите шест месеца в нашата мила родина...

Започнахме добре, всичко беше на ниво, дори имахме честта да чуем прочувствена откриваща реч на майчиния ни език - поклон за труда и уважението, което ни бе указано! Седмица, две - опознаване на колектива, размяна на визитки, завързване на контакти, запознаване с българската култура, а имено "шопската салата" и домашната ракия на дядо Ставри, между маските, на не със сигурност разбраните Кукери?!...

Но след дългите и уморителни преговори и дебати, идва моментът за най-сладкото...за почивката, за разпускането... Още повече - щом имате удоволствието да бъдете гости на един от най-изтънчените и вълнуващи....(тук е моментът на въображението)....ще оставя Вие да довършите....в България!

В същото време, посещавайки най-популярната социална мрежа, виждам как пластмасови кукли Барби са инвестирали в подготовката за присъствието си на подобни събития, но разбира се с цел възвръщаемост на инвестицията, която сама по себе си надхвърля 200 € (доста за стандарта на милата родина за вечер - 150 лв. грим, 100 лв. прическа, 40 лв. рокля от базар бг., 100 лв обувки и чанта - тотал: 390 лв.) - всичко това "високо качествени" имитиращи продукти! За покупателната способност на средностатистическия българин това са много пари за една вечер, но както споменах не е случайно, не е без умисъл!!!

Всяка вечер след 20:00 ч. лоби барът на .... е препълнен с всякакви вариации на силиконови кукли Барби и поклоннички на поп-фолк (чалга) културата.... Разпускането е 100% в програмата на нашите ЕС председатели, тъй като, повярвайте ми, в Брюксел не биха могли да се насладят на нещо подобно - вечеря, после коктейл, последвани от дъжд от салфетки, снимки във фоайета и тоалетни и разбира се - хубавото българско шампанско "Искра", но с етикет, на който пише Моеет!

В този момент онези 200 € инвестиция вече са стъпили на кота нула и започват процеса на своята възвръщаемост! Но все пак, да не бъдем черногледи, да се опитаме да видим и другата страна на монетата - ЕС ще разбере за добре развитата чалга култура в България, а покрай нея ще чуе и благозвучния майчин език на българина или поне нашите поп-фолк поклоннички ще научат, че Брюксел е град, а не държава или може би дори и някой чужд език - английски, френски...

Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против факта, че България е домакин на ЕС-председателството, това е огромна безплатна реклама за моето мило отечество... Надявам се да е реклама за добро, а куклите Барби да бъдат онази част от рекламата, която е неизбежна. В случая гостите на председателството ще са щастливи, задоволени във всякакъв смисъл на думата, и видиш ли - от септември 2018 г. може да сме домакини и на НАТО, НАСА, Пентагона и т.н. 

Равносметката е, че няма само нашите дипломати и политици да са на плюс от това наше домакинство! Надявам се да няма разпознаващи се Богини ;) А ако има, съжалявам - истината понякога боли! Бог да пази семействата ни и България! Поздрави от една простосмъртна!"


Още по темата: общо новини по темата: 543
09.04.2019 »
05.01.2019 »
28.09.2018 »
24.09.2018 »
02.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Една пренебрегната кифла,злобее за "шанса" на останалите :)
+2
 
 
Гледайки снимки на Мисис България Ана Иванова в гугъл се докарах до извода, че мога да заложа поне 3 бири, че тя харесва чалга.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.01.2018 г.
+1
 
 
Не се извинявай, Ани - даже много нежно е написано. За Бг барбитата трябва да е по.....хард - те така го обичат! Kisses.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: