Шок за Марица! Президентът на клуба се оттегля! Вижте причините!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:52 / 23.01.2018
12302
Президентът на ФК Марица Христо Христов изненадващо обяви, че възнамерява да се оттегли от клуба след края на сезона. Бизнесменът призна пред Plovdiv24.bg, че вече е информирал акционерите и колегите си от ръководството на жълто-сините за своето решение.

"От доста време обмислям това решение, то не е тайна. Причините за оттеглянето ми са две. Първата е лична, защото заради многото ангажименти около футбола пренебрегвам семейството си, а не искам да е така. Другата е финансова. Трудно ми е да издържам сам професионален футболен клуб. Знаете, че освен кметът на район "Северен" Ральо Ралев (в частност и общината) и сега помощта от БФС, никой друг не ми е помагал", каза пред Plovdiv24.bg Христо Христов.

"Аз какъвто ангажимент съм поел към момчетата от отбора и треньорския щаб, ще си го изпълня. Клубът е обезпечен до края на сезона и се надявам да завършим в средата на таблицата във Втора лига", допълни още президентът на ФК Марица пред нашата медия.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).