Локо най-после разкри тайнствения чужденец, визитката му е шокираща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
16:55 / 15.01.2018
12455
От Локомотив Пловдив най-после (след 4-дневно закъснение) разкриха името на тайнствения чужденец, който игра в контролата срещу юношите и дори вкара гол при успеха с 4:0.

Ето какво се казва в днешната официална информация от Лаута:

Представителният тим на Локомотив продължава с двуразовите занимания. Днес сутринта "черно-белите" бяха в боксовата зала, а след това на изкуственото игрище в спортния комплекс. Въпреки снеговалежа над Пловдив, "смърфовете" се включиха на пълни обороти в тренировката.

След това Локомотив замина на лагер в Марково, където ще остане до края на седмицата.

Следобедното занимание се проведе отново на изкуствения терен на Лаута. С отбора продължават да тренират Антони Милина, Елитон Торета, Илия Джамов, пристигналия преди няколко дена Флориан Кадриу, както и юношите Петър Главчев, Димитър Законов и Алесандро Хожабрапур.

Plovdiv24.bg установи, че каращият проби македонец Флориан Кадриу има доста смущаваща визитка. Той е роден 30 септември 1995 година в Тетово и играе като крило. В момента е свободен агент, а последният тим, в който се е подвизавал, е Работнички (Скопие). В досегашната си кариера Кадриу има 64 официални мача, в които е отбелязал един гол и е направил една асистенция, показа справка в авторитетния сайт transfermarkt.de.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).