Марица с две равенства на блиц-турнира в Баня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:08 / 10.02.2009
1724
Марица записа две равенства на блиц-турнира днес в Баня, където тимът е на лагер. Пловдивчани, заедно с Левски Карлово и Хебър Пазарджик играха три срещи по 45 минути, като и трите завършиха 1:1. В срещите не взеха участие Антонио Цанков и Йордан Николов. На първия му предстои операция от херния, а дошлият от Нафтекс халф се възстановява от контузия и чак днес започна тренировки с топка.

Марица направи 1:1 с Хебър в първия си мач. Борислав Никифоров отбеляза първото попадение, след пробив по фланга и диагонален удар в 15-ата минута. Хари Бориславов изравни за пазарджиклии.

Също 1:1 завърши и мача с Левски Карлово. В този мач "жълто-сините" бяха догонващи в резултата след гол в 10-ата минута на Маринов. Рангел Абушев успя да изравни след самостоятелна акция в 35-ата минута.

"Не съм доволен от играта на момчетата, имам много забележки. Липсва ни игрова подготовка и допускаме елементарни грешки. Дано не се повтарят и в шампионата",  каза старши-треньорът на маричани Манол Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).