Американец от Академик с неприлични реакции срещу треньора, ето наказанието му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 24.12.2017
3895
Американският баскетболист на Академик Бултекс 99 (Пловдив) Седрик Боуен е имал твърде неприлични реакции срещу треньорския щаб на тима по време на мача срещу Левски, загубен от пловдивчани със 77:96. Това разкри старши треньорът на Академик Асен Николов.

"Седрик Боуен бе освободен по време на мача заради неприлични реакции към нас. Той е с изпитателен срок до 7 януари и може да остане, само ако видим кардинална промяна в поведението и играта му на тренировките и на мачовете", каза по този повод Асен Николов.

Ето какво още допълни специалистът за играта на тима му срещу Левски:

В този мач бяхме надиграни по всички елементи. Ужасно първо полувреме - сменихме всички видове защита и нищо не проработи. Левски имаше добър процент в стрелбата и при 28 точки аванс за съперника мачът на практика приключи.

На почивката казах на момчетата, че нямаме избор - трябва да излезем и да играем добър баскетбол, за да не разочароваме хората в залата. Ако трябва да влизаме в детайли - през първото полувреме направихме 11 грешки, а те имаха 20 точки от наши грешки. А добрият им процент в стрелбата се дължи и на това, че им оставихме доста свободни шутове.

Говорим, че постоянно трябва да показваме характер и да се агресивни в защита и нападение. Когато не го правим - страдаме. За следващия мач с Рилски спортист може и да прибегна до по-нестандартни ходове относно състава.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).