Гергов: Галя Топалова май не иска да продава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:59 / 08.02.2009
3712
Преговорите за продажбата на Локо (Пд) не вървят към успешен край. За това намекна вчера бизнесменът Георги Гергов, който иска да купи клуба от "Лаута". "В Ботев давах пари. Те се завъртаха в омагьосан кръг и изчезваха. Сега Галя Топалова хем иска да продава, хем не иска", заяви Гергов пред репортери в хотел "Санкт Петербург" в Пловдив. Там се проведе среща за развитието на спорта в града. Освен Гергов на нея присъства и легендата на Локо Христо Бонев - Зума.

Ситуацията около продажбата трябва да се изясни в началото на идната седмица. Галя Топалова и Гергов имат нова среща на 10 февруари. В началото на месеца двамата се видяха в Пловдив, но очакваната сделка така и не стана факт.
Халфът на Локо (Пд) Дани Кики пък ще се завърне в игра след 10 месеца отсъствие. Той ще направи това срещу ЦСКА на турнира "Албена къп".

Източник: в. "Стандарт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).