Треньорът на Академик благодари на родните рефери, други развалиха мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:42 / 14.12.2017
3479
Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов призна, че е доволен от играта на своите баскетболисти въпреки поражението от Левски с 67:69 в мач от Балканската лига, който се игра в зала СИЛА в Пловдив.

Наставникът обаче не бе доволен от съдийската бригада от Гърция, която ръководеше срещата.

Ето как специалистът видя двубоя:

"Ако трябва да бъда кратък - един кош не ни стигна в края. Проспахме първото полувреме. След почивката показахме това, което искаме да играем, но трудно се стопява такъв голям пасив. В края е и въпрос на шанс".

"Слабото начало може да се дължи на много причини. Не се оправдаваме, доволен съм от момчетата, но Шакир Смит е с контузия, Бачев също - два дни не тренира, с травми са и Ваклинов и Илиян Ставрев. Тренировъчният процес бе с 6-7 човека и нямахме възможност да се подготвим както трябва".

"Стрелбата не ни тръгна, вкараха ни лесни кошове. На полувремето казах на момчетата, че не можем да си позволим да изглеждаме по този начин в нашата зала".

"Искам да поздравя българските съдии. Защото ако в мача е свирено всичко, което е видяно, значи нашите рефери са на много високо ниво".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).