Марица благодари на Ботев и обяви плана за зимна подготовка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:06 / 10.12.2017
8037
След края на есенния дял на първенството във Втора лига представителния тим на "Марица" бе разпуснат в почивка. Маричани се завърнаха в професионалния футбол след дълги години отсъствие, сбъдвайки мечтата на своите фенове.

"Жълто-сините" завършиха годината със серия от 4 победи, 4 равенства и само 1 загуба в последните си 9 шампионатни срещи. "Марица" ще зимува на 10-то място във временното класиране, само на 5 точки от четвъртия.

Президентът на клуба Христо Христов благодари на ръководството на "Ботев" за предоставения терен и гостоприемството. Както е известно, "Марица" играеше през есента домакинските си мачове на базата на "канарчетата" в квартал "Коматево".

През пролетта маричани ще се завърнат в "Кършияка" за радост на своите привърженици. Президентът на маричани благодари и на всички, които са оказали помощ на клуба, както и на кмета на район "Северен" г-н Ральо Ралев.

Христов определи изминалия полусезон като успешен и декларира своята подкрепа за треньорския щаб на представителния тим, който ще води състава и през пролетта. Треньорът Стоян Димитров, заедно със своите помощници, успя да изгради един много добър колектив и да мотивира тимът така, че неговото представяне и резултатите му да вървят във възходяща линия през полусезона.

"Марица" ще започне подготовка за пролетния дял на първенството на 8 януари. Тогава футболистите ще бъдат събрани на стадиона край Захарната фабрика за първа тренировка. Съставът на отбора в общи линии ще бъде запазен, като ще бъдат привлечени двама-трима опитни футболисти, които да вдигнат класата и самочувствието на отбора.

Тимът ще започне подготовката си в Пловдив, на подходящ терен с оглед метеорологичната обстановка, като се планира и едноседмичен лагер.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).