Урумов си урежда трансфер в Кипър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:23 / 06.02.2009
2470
Марица пуска досегашния си нападател Емил Урумов, който си урежда трансфер в Кипър. Това съобщи старши треньорът на кършиякалии Манол Георгиев.

Наш мениджър гласял популярния като Шивача русокос таран за елитен кипърски отбор. Като научило това, клубното ръководство в Кършияка решило да не спира Емо при бъдещ негов трансфер навън.

Заради офертата си от чужбина Урумов не замина с маричани за зимния им подготвителен лагер в Баня и остана в Пловдив, за да стяга куфари за Кипър.

Шефовете на жълто-сините вече дали разрешение на голаджията да опита късмета си в странство и няма да иска за него трансферна сума.

Междувременно привлеченият на проби бивш играч на Нафтекс - Йордан Николов, продължава да лекува травмата си. Той също си е в Пловдив и се готви по индивидуална възстановетилна програма, изготвена му от лекаря на жълто-сините д-р Здравко Тарълов-младши и от старши треньора Манол Георгиев.

Бургазлията се контузи в контролния мач на маричани срещу ФК Стамболово, миналата събота. 21-годишният вътрешен халф получи сериозно мускулно разтежение в бедрото и след направен обстоен медицински преглед травматолозите му назначиха пълна 10-дневна почивка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).