Гергов: Ако купя Локомотив, няма да позволя да е на опашката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:51 / 04.02.2009
5265
Преговорите за закупуването на Локомотив от Георги Гергов са в напреднала фаза и се предполага, че ще приключат през следващата седмица. Купувач и продавач все още преговарят за сумата, като се спекулира с цена около 4 милиона лева. Към момента обаче нито една от двете страни по преговорите не е посочила конкретна цена.

Сегашната собственичка на Локомотив Галя Топалова е оптимист за сделката и е сигурна, че ще постигнат договорка с Гергов. Лаконичният й коментар относно преговорите е: "Ще се разберем".

От своя страна Георги Гергов е категоричен, че ще настоява за по-ниска цена на клуба. "Като икономически и правен сме приключили преговорите. Има обаче неща, които тя трябва да изчисти във фирмата и да си реши последно за цената. За мен тази цена е нереална. Тя е поставена на база на собственост върху футболистите, но тези футболисти не са това, което аз търся. За да бъде отборът в шестицата, ще трябват нови, тъй като ако отборът е мой и носи инициалите на някоя от моите фирми, няма да позволя да се намира на опашката", обоснова желанието си за занижаване на цената Гергов вчера, след като приключиха разговорите между двамата.

Припомняме, че се очаква финализиране на сделката следващата седмица или най-късно в началото на по-следващата по думите на Топалова от вчера.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).