Локо е много близо до уникално постижение срещу Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:36 / 18.11.2017
2755
Локо (Пд) има шанс за втори път да стигне до уникално постижение в мачовете срещу Лудогорец. Черно-белите са единственият отбор, който до момента е успявал да запише сезон без допуснат гол срещу родния хегемон през последните 6 години.

Това стана при дебютния сезон на разградчани в елита -2011/12. Първият мач на тима дори беше именно срещу "смърфовете". Той се игра в Каварна и завърши 0:0, като реферът с несъществуваща засада чист гол на пловдивчани.

Ответният двубой на Лаута приключи с победа на Локо (Пд) с 1:0 с попадение на Михаил Венков.

До момента, независимо дали играе по един или по 4 мача срещу даден опонент в рамките на сезона, Лудогорец винаги е успявал да се разпише поне по веднъж. Сега черно-белите имат шанс за втори път да опазят суха вратата си във всички мачове срещу Лудогорец през сезона.

Сценарият от 2011/12 дотук се повтаря, тъй като домакинството на Лудогорец както тогава, така и в това първенство завърши 0:0. Ако опази и днес мрежата си суха, изравняването на рекорда ще стане факт, но само при положение, че двубоят се окаже последен между двата тима през сезона.

Това ще бъде така, ако Локо (Пд) не успее да се добере до място в Топ 6.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).