Балтанов: Вуцов ме доведе в Ботев, жена ми и баща й са големи фенове на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:06 / 18.11.2017
16069
В днешното дерби срещу ЦСКА Лъчезар Балтанов трябва да изиграе своя мач №100 с екипа на Ботев Пловдив. Преди двубоя капитанът на "канарчетата" говори за досегашното си време при жълто-черните.

"Може би европейските мачове тази година, особено този с Бейтар Йерусалим. Всички мачове са ми били специални, в повечето съм бил титуляр. Надявам се да продължавам по същия начин", каза Балтанов пред камерата на Диема спорт.

"Предстоящият двубой срещу ЦСКА ще бъде по-специален, защото ще бъде под №100. Надявам се да постигнем победа и то с моя помощ".

Балтанов си спомни и за началото в Ботев:

"Получих едно обаждане от господин Вуцов, тогава беше треньор, следил съм изявите на Ботев, виждал съм, че е клуб с традиции и фенове. Подписахме договор и вече толкова години съм тук. Моята жена, баща ѝ са големи фенове на Ботев, а това също може би наклони везните".

"Усещането в началото беше, че първо трябва да се докажа. Казах още тогава, че ще оставя сърцето си на терена. Важна е любовта на хората. Когато прави това, което трябва и виждаш, че го приемат, това е важното".

"Така се случи, че повечето футболисти вече дълго време играем заедно, майтапите преобладават, винаги има настроение, няма притеснение. Цялата съблекалня е прекрасна", завърши Лъчезар Балтанов.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).