Ще има ли чистка в Локо? Двама вече са на мушката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:36 / 18.11.2017
4998
В Локомотив Пловдив май се задава здрава чистка сред футболистите в края на есенния полусезон. На новия треньор Бруно Акрапович е даден пълен картбланш да прави селекцията за пролетта и босненецът вече е наясно кои от сегашните играчи няма да влизат в бъдещите му планове.

По информация на Plovdiv24.bg първият, взет на мушка, е националът на Таджикистан Парвиз Уварбаев.

Неговият договор изтича през лятото, а нашата медия отдавна предупреди читателите си, че той все по-често ще бъде закотвян на пейката, ако не се съгласи да подпише нов контракт.

На този етап халфът няма никакво намерение да се обвързва с черно-белите, защото мениджърът му го уверява, че лесно ще му намери отбор в чужбина, където да получава в пъти по-голяма заплата от сегашната си в Локо.

Показателен е и фактът, че Умарбаев бе изваден от групата за днешния двубой срещу Лудогорец, въпреки че преди 4 дни игра за Таджикистан в квалификация за Купата на Азия.

Вторият футболист, който най-вероятно ще приключи с Локомотив през зимата, е доскорошният капитан на отбора Дани Кики, твърди нашият източник от Лаута.

Застрашени от освобождаване са също така футболистите, които имат твърде малко игрови минути в официалните мачове през настоящия полусезон.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).