Президентът на Академик: Благодаря ви за подкрепата, ще продължим да жънем успехи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 30.10.2017
3707
Президентът на Академик Бултекс 99 Пловдив Васил Врачев отбеляза навършването на 10-ата година, откакто пое управлението на клуба. Пловдивският бизнесмен използва случая да благодари на всички, които по един или друг начин са били съпричастни към съдбата на баскетболния клуб

Ето какво написа Васил Врачев в официалната страница на Академик Бултекс 99 във Фейсбук:

"С огромно задоволство точно в този момент констатирах един безспорен факт. Клубът е на първо място в Националната баскетболна лига и Балканската лига при мъжете, отборите до 12 и до 14 години оглавиха групите на първия турнир от Балканската купа при подрастващите.

Това няма как да не ме радва и е доказателство за огромната работа, свършена през тези години от всички състезатели и служители на клуба, както и от всички, които са съпричастни към съдбата му. Успяхме да върнем мъжкия отбор там където му е мястото - в елита на родния баскетбол. Създадохме школа, която работи отлично, привлякохме много деца и родители към каузата ни.

Използвам случая да благодаря на всички вас - основния ни спонсор Бултекс 99, спортния директор Тина Димитрова, старши треньора Асен Николов, неговите помощници, треньорите в школата, Христо Караджов, състезателите, децата и техните родители, всички, които по един или друг начин ни помагат.

Не на последно място искам да благодаря и на собственика на Комплекс СИ²ЛА Антон Кьосев, който с лични средства построи един прекрасен спортен комплекс и ни даде възможност да играем мачовете си в него. Убедем съм, че няма да спрем дотук и ще продължим да жънем успехи!

Благодаря ви за подкрепата!
Васил Врачев, президент на Академик Бултекс 99


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).