Манол Георгиев: Липсва ни игрова подготовка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 02.02.2009
1748
"Все още ни липсва необходимата игрова подготовка и това се видя много ясно в контролата срещу третодивизионния ФК Стамболово, въпреки че успяхме да победим в този мач". Това заяви старши треньорът на Марица Манол Георгиев след победата на жълто-сините с 2:1 над новака в Югоизточната "В" група в проверката между двата тима в събота.

"Имаме още доста неща, върху които трябва да работим сериозно. Имаме много детайли да изчистваме в игровата подготовка, но всичко това ще го тренираме и отработваме на спокойно по време на подготвителния лагер на нашия отбор в град Баня от понеделник нататък", допълни Манол Георгиев.

Както е известно маричани постигнаха втора победа в зимните контроли от предсезонната си подготовка. Кършиякалии обърнаха с лекота с 2:1 ФК Стамболово в спаринг, игран на стадиона в пловдивското село Войводиново.

Старши треньорът на "жълто-сините" Манол Геогиев пусна в игра всички свои налични играчи, с изключение на трайно контузения Антонио Цанков и невъзстановения от футболна болест голмайстор Рангел Абушев-Рони.

За първи път по-продължително време игра юношата Николай Тодоров. 17-годишният атакуващ полузащитник се представи на добро ниво и сигурно ще бъде използван и в следващите контроли.

Дошлият на проби бивш футболист на Нафтекс Йордан Николов, който получи мускулно разтежение по време на мача с ФК Стамболово и бе принудетелно заменен от Димитър Байрев, вече се чувства по-добре. Спортните травматолози са препоръчали на халфа 3-дневна почивка.

Манол Георгиев пусна маричани в двудневна почивка до днес, когато събира възпитаниците си точно в 11 часа на клубния стадион. Тогава "жълто-сините" тръгват на подготвителен двуседмичен зимен лагер в Баня, който ще продължи до 14 февруари.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).