Фен на Локо изрази болката си: Три години дълбаем дъното, публиката ни е в колапс!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:54 / 26.10.2017
12794
Привърженик на Локомотив Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изрази болката си от случващото се в момента в любимия му клуб. Пловдивчанинът твърди, че зад мнението му застават голяма част от феновете на черно-белите.

Публикуваме писмото му без редакторска намеса:

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!

"Някои хора не разбират, че просташката фраза "който плаща, той поръчва музиката" върви, когато някой си направи собствена фирма. Там можеш да си правиш каквото си искаш.

Когато обаче са те сложили в институция на близо един век, каквато е Локомотив Пловдив и зад която седи половин град, си длъжен да уважаваш името, емблемата, традициите и феновете на този клуб, а не да го превръщаш в заложник на собствената си некадърност, парвенющина, просташко поведение, жажда за моментна слава и невежество.

Тоя клоун Крушарски може да си слага на оная работа робите му в заводчето, дето живее от държавни поръчки, но не и да се подиграва с Локомотив Пловдив, защото Локомотив Пловдив са феновете и любовта на хората, отдали живота си за черно-бялата кауза, а не разни недодялани простаци от крайните махали на Говедарци и шайката му от некадърни пияници!

Три години дълбаем дъното с всеки изминал ден и продължаваме. Публиката ни е в колапс, какъвто не познаваме в цялото ни съществуване, клуба ни се превърна в нарицателно за постоянни интриги, аматьорщина, просташко поведение и скандали. Станахме за посмешище на цяла България.

Какво още трябва да се случи тези дебили да разберат, че Локомотив не е за тях и те не са за Локомотив?!"



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).