Видео: Курдов награби мощно цялото ръководство на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:01 / 10.10.2017
7106
Легендата на Марица Петър Курдов за пореден път каза остри думи към сегашното ръководство на "жълто-синия" футболен клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според бившия голмайстор управата на тима от "Кършияка" е нелигитимна и това е доказано от 3 инстанции на съда.

Курдов смята, че Марица неправомерно е получила професионален лиценз за Втора лига, тъй като всички официални банкови сметки на клуба са запорирани. Игралият още в Ботев (Пд), Левски и Майнц 05 нападател твърди, че е оставил Марица без грам задължения, а в момента клубът е натрупал дългове към НАП в размер на 18 000 лева.

"Къде е прословутият Христо Николов, който се пишеше за президент? Къде са останалите хора като Вовата Фатов, като Георги Попов - Тумби, като Ральо Ралев, като този - магазинера Иван Кесов? Това са подбудителите, които си помислиха, че след като управляват своя бизнес, могат да управляват и футбола в Кършияка. Оставих клуба абсолютно чист и без задължения. Сега разполагам с информация, че имат от 15 до 18 хиляди лева задължения към НАП. Не ги обслужват и правят всякакви гимнастики, за да избегнат съдия-изпълнител", заяви Петър Курдов на пресконференция пред представители на медиите.

Вижте в прикаченото видео неговите аргументи, както и тези на адвокат Георги Иванов. Plovdiv24.bg ще потърси за коментар и хора от сегашното ръководство на Марица.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).