Треньорът на Академик: Не съм доволен, с нищо не превъзхождахме съперника

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 08.10.2017
3677
Треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов не остана доволен от играта на пловдивчани въпреки победата им над Ямбол със 78:72 в първия мач от сезона на Националната баскетболна лига при мъжете.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя:

"Поздравявам момчетата за победата, която бе важна като за първи мач, но категорично не съм доволен от играта. Не можахме да реализираме показаното в контролите и с нищо не превъзхождахме отбора на Ямбол".

"Добре, че имахме висок процент от далечната стрелба - нереално висок преди почивката. Благодарение на това успяхме да спечелим. Не играхме добре в защита, взимахме лоши решения в атака, не си подавахме навреме топката".

"За първия ни мач от Балканската лига ще направя всичко възможно да коригираме грешките и ако трябва ще играят онези момчета, които изпълняват задачите си в отбрана. Може и да е имало елемент на подценяване, непосредствено преди мача разбрахме, че противникът няма да разчита на двама основни играчи, но това не е оправдание и би трябвало да сме мотивирани заради домакинството и заради публиката".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).