Новата звезда в Локо става №1 по заплата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:06 / 09.09.2017
5461
Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Муса Мохамед ще взима рекордни бонуси в клуба. 20-годишният десен бек идва под наем на "Лаута" от Истанбул ББ.

Нигериецът има 3 мача за националния отбор на "орлите". Бранителят е световен шампион до 17 години през 2013. Две години по-късно той е привлечен от вицешампиона на Турция.

Муса изкара миналия сезон под наем в босненския Железничар, а сега идва при "черно-белите".

В Локо защитникът ще получава 6 000 евро заплата, като част от нея ще се поема от Истанбул ББ. Освен това, талантът ще взима по 500 евро на всеки изигран мач с черно-бялата фланелка.

В договора на нигериеца са залегнали още внушителни бонуси за място в тройката на Първа лига, купа на България или участие в Европа на "смърфовете".

Туският клуб пуснал Мохамед Муса в Пловдив при много изгони условия за Локомотив, твърди "Меридиан мач". Идеята на треньора Абдула Авджъ била младокът да трупа игрова практика и в зависимост от представянето му при "смъфовете" да реши дали да му предложи нов договор.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).