Локо иска дълбока резерва в ЦСКА за заместник на Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:27 / 04.09.2017
4188
Нападателят на ЦСКА Милчо Ангелов може да бъде привлечен под наем в Локо (Пд). 22-годишното острие представлява интерес за смърфовете, които така и не успяват да намерят заместник на напусналия Мартин Камбуров.

Черно-белите пробваха няколко чужденци на поста, но са решили, че не си струва да рискуват с тяхното привличане. Затова интересът им се е насочил към Милчо Ангелов, който може и да не играе редовно на "Армията", но пък е водил пълноценна подготовка, а и няма да има нужда от адаптация, твърди "Тема спорт". Ангелов има само 10 минути и 1 участие за ЦСКА в елита този сезон, а в контролата с Марица реализира два гола.

До негов трансфер под наем в Локо обаче може да се стигне, ако червените на свой ред привлекат централен напада тел, каквато възможност съществува.

По време на проверката между ЦСКА и Марица в Панчарево бе треньорът на Локо Пд Воин Войнов. Той разузнаваше съгражданите от Пловдив, които са съперник на смърфовете на 1/16-финал за купата, а също и наблюдаваше играчите с по-малко минути в състава на армейците.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).