Георги Марков: Искам да приключа кариерата си в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:01 / 23.01.2009
4003
Защитникът на Локомотив (Сф) Георги Марков в момента се подготвя за пролетния дял на шампионата със съотборниците си във Варна. Бранителят на железничарите говори за новите попълнения на отбора Мартин Камбуров, играл и в Ботев, и в Локо, Румен Горанов който идва от "смърфовете", както и за завръщането на Калоян Караджинов от "канарчетата".

- Как върви до момента подготовката?
- Всичко е нормално. Подготовката върви много добре, но сега се подготвяме за пролетния дял от шампионата и натоварванията са доста по-големи от обикновено. Всички момчета от отбора са се концентрирали изцяло върху подготовката.

- Имате ли някакви здравословни оплаквания, породени от по-голямото натоварване?
- Засега нямам. Както казах, натоварванията наистина са доста сериозни и трябва да се внимава с контузиите. Някои момчета имат оплаквания, но това е нормално за този етап на подготовката. Има и такива с болки, но ще ги превъзмогнат.

- Локомотив София привлече двама нови футболисти - Горанов и Камбуров. какво е вашето мнение за двамата?
- И двамата са добри футболисти. Не мога да дам веднага оценка, тъй като още не сме изиграли един мач заедно. Трябва да изчакаме да започне първенството. И двамата обаче са класни играчи и се надявам да помогнат на Локомотив в борбата за челото.

- Доста се спекулира около завръщането на Караджинов в Локомотив. Той тренира ли с отбора?
- Караджинов тренира с отбора от два дни. Мисля, че би трябвало да е подписал договор, щом тренира с нас. Ръководството обаче трябва да внесе повече яснота около завръщането му. Той също е много добър футболист и мисля, че може да е от полза на отбора. Щом ръководството е преценило, че ще ни бъде от полза, значи правилно са го привлекли.

- Локомотив изпитва големи проблеми с отбелязването на голове. Дали Камбуров ще помогне на тима да реализира положенията, които създава?
- Всички се надяваме да помогне да започнем да вкарваме голове. Все пак е двукратен голмайстор на "А" група и затова е привлечен в отбора. Разчитаме много на него да реализира положенията. Затова обаче трябва целия отбор да направи добра подготовка.

- Решили ли сте кога ще сложите край на футболната си кариера?
- Все още нищо не се знае. Здрав съм и докато се чувствам добре, възнамерявам да продължа да играя футбол. Когато усетя, че вече не издържам на натоварванията, ще прекратя кариерата си.

- В кой отбор искате да завършите състезателната си кариера?
- Искам да приключа в Ботев. Все пак оттам започна кариерата ми и там искам да завърши. Дори и да изиграя само един мач за клуба.

- А Локомотив София?
- Нищо не се знае. Може да завърша и в Локомотив, но както казах, все още съм здрав и ми се играе. Възможно е да приключа и в Надежда.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).