След Камбуров Берое прибира още един емблематичен за Локо играч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:31 / 23.08.2017
4077
Берое е много близо до осъществяването на още една трансферна бомба. Ръководството на клуба е започнало преговори за привличането на Иван Иванов.

29-годишният централен защитник разтрогна контракта си с елитния руски клуб Аарсенал (Тула) и вече е свободен агент. Лично треньорът на Берое Александър Томаш е провел разговори с Иванов и най-късно в понеделник ще е ясно дали бранителят ще приеме поканата да продължи кариерата си при заралии.

Той има оферти и от чужбина, но предпочита да се завърне у нас и това дава големи шансове на заралии да подпишат с него, твърди "Тема спорт". Ако се стигне до контракт, Иванов ще стане най-високоплатеният футболист на клуба, заедно с Мартин Камбуров, като освен солидна заплата, ще прибере и транш.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че преди известно време спортният директор на Локомотив Чавдар Цветков смело обяви, че започва преговори с Иван Иванов за връщането му на Лаута. Резултатът от тези преговори се вижда и днес...



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).