Нов в Ботев се закани да вкара 20 гола през сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:15 / 19.08.2017
4316
Новата придобивка на Ботев (Пд) Стивън Петков се прояви като голям оптимист и се закани да стане голмайстор на отбора с поне 20 попадения.

Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, Петков дебютира с гол за жълто-черните при вчерашната загуба с 1:2 от Черно море.

"Чувствам се много добре в Ботев, намерих хубаво отношение от хората тук - визирам треньори, ръководство, медицински екип, въобще цялата общност. Дано всичко продължи така и занапред", заяви Стивън Петков.

"Бързо се разбрахме с ръководството. Всичко това се дължи на агенцията, с която работя и най-вече на моя агент. От гледна точка на условия, нямах никакъв проблем. Получих покана да тренирам, за да видим как ще се представя във физическите и медицинските тестове. Контузиите са част от футбола, не е много приятно, но се радвам, че съм здрав. Навлизам във форма, което беше изискване на хората в Ботев", добави юношата на Левски.

"Играя с №20, сами си направете сметка колко гола се стремя да отбележа през сезона", завърши нападателят.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).