Закотвят на пейката поляк в Ботев заради къси крака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:21 / 17.08.2017
5588
Интересна причина изтъкват от щаба на Ботев (Пд) за това защо полякът Даниел Кайзер все още не получава повече игрово време при "канарчетата".

Обяснението е, че бил с къси крака и за това на този етап е почти изцяло в сянката на Иван Чворович, твърди "Меридиан мач". Вратарят бе харесан още през зимата, но изчака договорът му да изтече, за да подпише с тима това лято като свободен агент.

Той дойде с препоръката на бившия любимец на бултрасите Адам Стаховяк и се старае по време на тренировките, но по-доброто телосложение на сърбина с български паспорт се харесва повече на Белия, който също е бивш вратар.

Странното е обаче, че на този етап не се бърза с оферта за нов договор с Иван Чворович, въпреки че настоящият му контракт изтича през зимата.

От клуба искат първо да окомплектоват състава на други позиции и отлагат разговорите с бившия футболист на Миньор, Черноморец, Лудогорец и Левски за по-късен етап. Самият той вече си спечели симпатиите на феновете и се чувства добре в тима.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).